Skip to content

Seizoen afsluiting Sociëteit Intimus 15 april

Het seizoen 2022/2023 van Sociëteit Intimus nadert zijn einde. Op zaterdag 15 april a.s. sluiten de leden van de sociëteit met hun partners een seizoen met veel wisselende activiteiten af. Restaurant De Buren aan het Marktplein was dit seizoen de vaste locatie. De leden van Intimus werden daar zeer gastvrij ontvangen. Naast de reguliere clubavonden werden tal van speciale activiteiten zoals excursies en lezingen georganiseerd.

Het programma voor 15 april bestaat uit twee delen. Vanaf 16:00 uur worden we ontvangen bij Kwekerij de Westlandse aardbei. Om 18:00 vertrekken we naar de Viersprong waar het programma wordt voortgezet.

(Heren)sociëteit Intimus ontstond in 1955. De leden komen in het najaar en in de winter bijeen. De bijeenkomsten hebben wekelijks op dinsdagavond plaats bij De Buren aan het Marktplein. Op de reguliere avonden leggen de leden een kaartje, matten of nemen plaats aan de stamtafel om een gezellig praatje met elkaar te maken. Ook worden regelmatig leerzame avonden met sprekers en interessante uitjes georganiseerd.

Meer gegevens over Sociëteit Intimus zijn te vinden op de website (www.societeit-intimus.nl).
De leden van het bestuur zijn altijd bereid belangstellenden te informeren over de activiteiten die worden ondernomen.

Back To Top