Skip to content

Sociëteit Intimus bezoekt Paulina kantoor

Sociëteit Intimus bracht dinsdag 7 maart een bezoek aan Paulina kantoor. Ze werden ontvangen door Clarens en Wim van der Hout van Van der Hout Vastgoed, de eigenaar van dit in 2022 opgeleverde kantoorgebouw aan de rand van Businesspark Honderdland.

Alvorens meer te vertellen over het pand, werd eerst iets verteld over het bedrijf Van der Hout Vastgoed. Het is een familiebedrijf. Klaas van der Hout, de vader van Wim en de grootvader van de huidige directeur Clarens, was vanaf eind jaren dertig actief in verzekeringen. Wim begon een aannemersbedrijf en startte in de jaren ’70 met de productie van dubbel en veiligheidsglas (Rapid Pane). Dit succesvolle bedrijf werd in 1996 verkocht. Het vastgoed bleef achter. Dat was de start van Van der Hout Vastgoed. Inmiddels ontwikkelt en beheert het bedrijf meer dan 40.000 m2 vastgoed door heel Nederland.

Paulina kantoor bevat 4.000 m2 kantoorruimte. Bij de bouw speelde duurzaamheid een grote rol. Er is zeer bewust gekeken naar materiaalkeuze en energiegebruik. Tussen de twee vleugels is een atrium geconstrueerd. In het gebouw ligt een groene zone, waardoor de natuur, zo lijkt het, binnen wordt doorgezet. De locatie is strategisch gekozen: Paulina ligt op een centrale plek in Westland in de nabijheid van veel vooraanstaande bedrijven in de agro-logistiek (meer informatie is te vinden op: www.paulinakantoor.nl).

Het bezoek aan Paulina werd afgesloten in restaurant de Buren met voortreffelijke gezamenlijke maaltijd.

Het bezoek aan gebouw Paulina was één van bezoeken die de leden van Sociëteit Intimus het afgelopen jaar hebben afgelegd. Dit seizoen werden bezocht Bejo Zaden in Warmenhuizen, Sow to Grow in Enkhuizen, het Fort in Hoek van Holland, Wood Creations in Hoek van Holland en de Blankenburgtunnel.

De sociëteit komt van half september tot half april elke dinsdagavond bijeen in restaurant De Buren. Als u geïnteresseerd bent in Sociëteit Intimus kunt u kijken op de website www.societeit-intimus.nl.

Back To Top